Random Posts




banner



Σεισμοσ Τωρα Φλωρινα / Σεισμοσ Σαμοσ : Εκτεταμένες είναι οι υλικές ζημιές που - Η έντονη μετασεισμική δραστηριότητα που υπάρχει μετά τα 5,3 ρίχτερ στη φλώρινα δείχνει ότι βαίνει ομαλά η σεισμική ακολουθία «και αυτό μας .

Δύσκολες στιγμές για τους κατοίκους στη φλώρινα μετά τον ισχυρό σεισμό των 5,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ και τη σεισμική ακολουθία. Πολύ ισχυρή σεισμική δόνηση μόλις 6 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της φλώρινας. Νέος σεισμός τωρα 3,9 στη φλώρινα, μετά τον ισχυρό σεισμό της τάξης των 5,3 ρίχτερ που χτύπησε την περιοχή λίγο πριν τα μεσάνυχτα. Τσελέντης σημείωσε πως από τα μέχρι τώρα δεδομένα, αυτός ήταν ο κύριος σεισμός. Σύμφωνα με τους επιστήμονες έχει ενεργοποιηθεί ρήγμα μεταξύ έδεσσας και φλώρινας.

Τσελέντης σημείωσε πως από τα μέχρι τώρα δεδομένα, αυτός ήταν ο κύριος σεισμός. Σεισμοσ Σαμοσ : Εκτεταμένες είναι οι υλικές ζημιές που
Σεισμοσ Σαμοσ : Εκτεταμένες είναι οι υλικές ζημιές που from ant1media.azureedge.net
Μιλώντας στο protothema.gr ο σεισμολόγος γεράσιμος παπαδόπουλος, εκτίμησε ότι ειναι ενθαρρυντικό ότι μέσα σε λίγη ώρα από τον σεισμό έχουν γίνει . Δύσκολες στιγμές για τους κατοίκους στη φλώρινα μετά τον ισχυρό σεισμό των 5,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ και τη σεισμική ακολουθία. Νέος σεισμός τωρα 3,9 στη φλώρινα, μετά τον ισχυρό σεισμό της τάξης των 5,3 ρίχτερ που χτύπησε την περιοχή λίγο πριν τα μεσάνυχτα. Πολύ ισχυρή σεισμική δόνηση μόλις 6 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της φλώρινας. Παράλληλα προειδοποίησε ότι επειδή το εστιακό βάθος του . Να σημειώσουμε ότι μετά τον σεισμό των 5,3 ρίχτερ έχουν γίνει οκτώ μετασεισμοί (μέχρι τώρα) με μεγαλύτερη σεισμική δόνηση . Ο σεισμός αναστάτωσε τους κατοίκους της φλώρινας, καθώς ήταν πολύ ισχυρός και ρηχός, ενώ είχε μεγάλη διάρκεια και βουητό intime. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου ο σεισμός σημειώθηκε μόλις 2 χιλιόμετρα δυτικά της φλώρινας και είχε εστιακό βάθος .

Τσελέντης σημείωσε πως από τα μέχρι τώρα δεδομένα, αυτός ήταν ο κύριος σεισμός.

Παράλληλα προειδοποίησε ότι επειδή το εστιακό βάθος του . Η έντονη μετασεισμική δραστηριότητα που υπάρχει μετά τα 5,3 ρίχτερ στη φλώρινα δείχνει ότι βαίνει ομαλά η σεισμική ακολουθία «και αυτό μας . Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου ο σεισμός σημειώθηκε μόλις 2 χιλιόμετρα δυτικά της φλώρινας και είχε εστιακό βάθος . Μιλώντας στο protothema.gr ο σεισμολόγος γεράσιμος παπαδόπουλος, εκτίμησε ότι ειναι ενθαρρυντικό ότι μέσα σε λίγη ώρα από τον σεισμό έχουν γίνει . Πολύ ισχυρή σεισμική δόνηση μόλις 6 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της φλώρινας. Ο σεισμός αναστάτωσε τους κατοίκους της φλώρινας, καθώς ήταν πολύ ισχυρός και ρηχός, ενώ είχε μεγάλη διάρκεια και βουητό intime. Σύμφωνα με τους επιστήμονες έχει ενεργοποιηθεί ρήγμα μεταξύ έδεσσας και φλώρινας. Τσελέντης σημείωσε πως από τα μέχρι τώρα δεδομένα, αυτός ήταν ο κύριος σεισμός. Δύσκολες στιγμές για τους κατοίκους στη φλώρινα μετά τον ισχυρό σεισμό των 5,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ και τη σεισμική ακολουθία. Νέος σεισμός τωρα 3,9 στη φλώρινα, μετά τον ισχυρό σεισμό της τάξης των 5,3 ρίχτερ που χτύπησε την περιοχή λίγο πριν τα μεσάνυχτα. Να σημειώσουμε ότι μετά τον σεισμό των 5,3 ρίχτερ έχουν γίνει οκτώ μετασεισμοί (μέχρι τώρα) με μεγαλύτερη σεισμική δόνηση .

Ο σεισμός αναστάτωσε τους κατοίκους της φλώρινας, καθώς ήταν πολύ ισχυρός και ρηχός, ενώ είχε μεγάλη διάρκεια και βουητό intime. Να σημειώσουμε ότι μετά τον σεισμό των 5,3 ρίχτερ έχουν γίνει οκτώ μετασεισμοί (μέχρι τώρα) με μεγαλύτερη σεισμική δόνηση . Παράλληλα προειδοποίησε ότι επειδή το εστιακό βάθος του . Πολύ ισχυρή σεισμική δόνηση μόλις 6 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της φλώρινας. Νέος σεισμός τωρα 3,9 στη φλώρινα, μετά τον ισχυρό σεισμό της τάξης των 5,3 ρίχτερ που χτύπησε την περιοχή λίγο πριν τα μεσάνυχτα.

Ο σεισμός αναστάτωσε τους κατοίκους της φλώρινας, καθώς ήταν πολύ ισχυρός και ρηχός, ενώ είχε μεγάλη διάρκεια και βουητό intime. Σεισμός 4 Ρίχτερ στη Φλώρινα!
Σεισμός 4 Ρίχτερ στη Φλώρινα! from www.newsit.gr
Δύσκολες στιγμές για τους κατοίκους στη φλώρινα μετά τον ισχυρό σεισμό των 5,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ και τη σεισμική ακολουθία. Παράλληλα προειδοποίησε ότι επειδή το εστιακό βάθος του . Να σημειώσουμε ότι μετά τον σεισμό των 5,3 ρίχτερ έχουν γίνει οκτώ μετασεισμοί (μέχρι τώρα) με μεγαλύτερη σεισμική δόνηση . Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου ο σεισμός σημειώθηκε μόλις 2 χιλιόμετρα δυτικά της φλώρινας και είχε εστιακό βάθος . Ο σεισμός αναστάτωσε τους κατοίκους της φλώρινας, καθώς ήταν πολύ ισχυρός και ρηχός, ενώ είχε μεγάλη διάρκεια και βουητό intime. Η έντονη μετασεισμική δραστηριότητα που υπάρχει μετά τα 5,3 ρίχτερ στη φλώρινα δείχνει ότι βαίνει ομαλά η σεισμική ακολουθία «και αυτό μας . Νέος σεισμός τωρα 3,9 στη φλώρινα, μετά τον ισχυρό σεισμό της τάξης των 5,3 ρίχτερ που χτύπησε την περιοχή λίγο πριν τα μεσάνυχτα. Τσελέντης σημείωσε πως από τα μέχρι τώρα δεδομένα, αυτός ήταν ο κύριος σεισμός.

Δύσκολες στιγμές για τους κατοίκους στη φλώρινα μετά τον ισχυρό σεισμό των 5,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ και τη σεισμική ακολουθία.

Μιλώντας στο protothema.gr ο σεισμολόγος γεράσιμος παπαδόπουλος, εκτίμησε ότι ειναι ενθαρρυντικό ότι μέσα σε λίγη ώρα από τον σεισμό έχουν γίνει . Νέος σεισμός τωρα 3,9 στη φλώρινα, μετά τον ισχυρό σεισμό της τάξης των 5,3 ρίχτερ που χτύπησε την περιοχή λίγο πριν τα μεσάνυχτα. Πολύ ισχυρή σεισμική δόνηση μόλις 6 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της φλώρινας. Η έντονη μετασεισμική δραστηριότητα που υπάρχει μετά τα 5,3 ρίχτερ στη φλώρινα δείχνει ότι βαίνει ομαλά η σεισμική ακολουθία «και αυτό μας . Παράλληλα προειδοποίησε ότι επειδή το εστιακό βάθος του . Να σημειώσουμε ότι μετά τον σεισμό των 5,3 ρίχτερ έχουν γίνει οκτώ μετασεισμοί (μέχρι τώρα) με μεγαλύτερη σεισμική δόνηση . Σύμφωνα με τους επιστήμονες έχει ενεργοποιηθεί ρήγμα μεταξύ έδεσσας και φλώρινας. Δύσκολες στιγμές για τους κατοίκους στη φλώρινα μετά τον ισχυρό σεισμό των 5,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ και τη σεισμική ακολουθία. Ο σεισμός αναστάτωσε τους κατοίκους της φλώρινας, καθώς ήταν πολύ ισχυρός και ρηχός, ενώ είχε μεγάλη διάρκεια και βουητό intime. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου ο σεισμός σημειώθηκε μόλις 2 χιλιόμετρα δυτικά της φλώρινας και είχε εστιακό βάθος . Τσελέντης σημείωσε πως από τα μέχρι τώρα δεδομένα, αυτός ήταν ο κύριος σεισμός.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες έχει ενεργοποιηθεί ρήγμα μεταξύ έδεσσας και φλώρινας. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου ο σεισμός σημειώθηκε μόλις 2 χιλιόμετρα δυτικά της φλώρινας και είχε εστιακό βάθος . Πολύ ισχυρή σεισμική δόνηση μόλις 6 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της φλώρινας. Μιλώντας στο protothema.gr ο σεισμολόγος γεράσιμος παπαδόπουλος, εκτίμησε ότι ειναι ενθαρρυντικό ότι μέσα σε λίγη ώρα από τον σεισμό έχουν γίνει . Παράλληλα προειδοποίησε ότι επειδή το εστιακό βάθος του .

Πολύ ισχυρή σεισμική δόνηση μόλις 6 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της φλώρινας. Σεισμός 4,1 Ρίχτερ αισθητός και στη Φλώρινα
Σεισμός 4,1 Ρίχτερ αισθητός και στη Φλώρινα from www.newsit.gr
Δύσκολες στιγμές για τους κατοίκους στη φλώρινα μετά τον ισχυρό σεισμό των 5,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ και τη σεισμική ακολουθία. Σύμφωνα με τους επιστήμονες έχει ενεργοποιηθεί ρήγμα μεταξύ έδεσσας και φλώρινας. Νέος σεισμός τωρα 3,9 στη φλώρινα, μετά τον ισχυρό σεισμό της τάξης των 5,3 ρίχτερ που χτύπησε την περιοχή λίγο πριν τα μεσάνυχτα. Τσελέντης σημείωσε πως από τα μέχρι τώρα δεδομένα, αυτός ήταν ο κύριος σεισμός. Η έντονη μετασεισμική δραστηριότητα που υπάρχει μετά τα 5,3 ρίχτερ στη φλώρινα δείχνει ότι βαίνει ομαλά η σεισμική ακολουθία «και αυτό μας . Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου ο σεισμός σημειώθηκε μόλις 2 χιλιόμετρα δυτικά της φλώρινας και είχε εστιακό βάθος . Ο σεισμός αναστάτωσε τους κατοίκους της φλώρινας, καθώς ήταν πολύ ισχυρός και ρηχός, ενώ είχε μεγάλη διάρκεια και βουητό intime. Παράλληλα προειδοποίησε ότι επειδή το εστιακό βάθος του .

Ο σεισμός αναστάτωσε τους κατοίκους της φλώρινας, καθώς ήταν πολύ ισχυρός και ρηχός, ενώ είχε μεγάλη διάρκεια και βουητό intime.

Δύσκολες στιγμές για τους κατοίκους στη φλώρινα μετά τον ισχυρό σεισμό των 5,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ και τη σεισμική ακολουθία. Ο σεισμός αναστάτωσε τους κατοίκους της φλώρινας, καθώς ήταν πολύ ισχυρός και ρηχός, ενώ είχε μεγάλη διάρκεια και βουητό intime. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου ο σεισμός σημειώθηκε μόλις 2 χιλιόμετρα δυτικά της φλώρινας και είχε εστιακό βάθος . Τσελέντης σημείωσε πως από τα μέχρι τώρα δεδομένα, αυτός ήταν ο κύριος σεισμός. Η έντονη μετασεισμική δραστηριότητα που υπάρχει μετά τα 5,3 ρίχτερ στη φλώρινα δείχνει ότι βαίνει ομαλά η σεισμική ακολουθία «και αυτό μας . Μιλώντας στο protothema.gr ο σεισμολόγος γεράσιμος παπαδόπουλος, εκτίμησε ότι ειναι ενθαρρυντικό ότι μέσα σε λίγη ώρα από τον σεισμό έχουν γίνει . Παράλληλα προειδοποίησε ότι επειδή το εστιακό βάθος του . Νέος σεισμός τωρα 3,9 στη φλώρινα, μετά τον ισχυρό σεισμό της τάξης των 5,3 ρίχτερ που χτύπησε την περιοχή λίγο πριν τα μεσάνυχτα. Να σημειώσουμε ότι μετά τον σεισμό των 5,3 ρίχτερ έχουν γίνει οκτώ μετασεισμοί (μέχρι τώρα) με μεγαλύτερη σεισμική δόνηση . Σύμφωνα με τους επιστήμονες έχει ενεργοποιηθεί ρήγμα μεταξύ έδεσσας και φλώρινας. Πολύ ισχυρή σεισμική δόνηση μόλις 6 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της φλώρινας.

Σεισμοσ Τωρα Φλωρινα / Σεισμοσ Σαμοσ : Εκτεταμένες είναι οι υλικές ζημιές που - Η έντονη μετασεισμική δραστηριότητα που υπάρχει μετά τα 5,3 ρίχτερ στη φλώρινα δείχνει ότι βαίνει ομαλά η σεισμική ακολουθία «και αυτό μας .. Πολύ ισχυρή σεισμική δόνηση μόλις 6 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της φλώρινας. Η έντονη μετασεισμική δραστηριότητα που υπάρχει μετά τα 5,3 ρίχτερ στη φλώρινα δείχνει ότι βαίνει ομαλά η σεισμική ακολουθία «και αυτό μας . Δύσκολες στιγμές για τους κατοίκους στη φλώρινα μετά τον ισχυρό σεισμό των 5,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ και τη σεισμική ακολουθία. Σύμφωνα με τους επιστήμονες έχει ενεργοποιηθεί ρήγμα μεταξύ έδεσσας και φλώρινας. Παράλληλα προειδοποίησε ότι επειδή το εστιακό βάθος του .

0 Response to "Σεισμοσ Τωρα Φλωρινα / Σεισμοσ Σαμοσ : Εκτεταμένες είναι οι υλικές ζημιές που - Η έντονη μετασεισμική δραστηριότητα που υπάρχει μετά τα 5,3 ρίχτερ στη φλώρινα δείχνει ότι βαίνει ομαλά η σεισμική ακολουθία «και αυτό μας ."

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel